LEPTIRIĆI Reprezentativac uživa sa prelepom Isidorom: Nemanjina bomba (FOTO)
Alo!/Masanori Jošida

 

Još jedan „orao“ u svoje gnezdo doveo je pravu srpsku lepoticu! Fudbalski reprezentativac naše zemlje Nemanja Radonjić javnosti je pokazao svoju izabranicu - manekenku Isidoru Kadijević (25).

Par je romantičnu vezu krio već godinu dana, a za to vreme njih dvoje su izgradili snažan odnos, pa se atraktivna brineta već i preselila u Lisabon, gde fudbaler živi jer nastupa za Benfiku.

Nemanjina manekenka u javnosti je poznata i kao srpska Kendal Džener (jedan od najpoznatijih modela sveta), pošto neodoljivo podseća na atraktivnu Amerikanku. Zbog upečatljivog izgleda i lepote kojom pleni, Isidora je prvi pik mnogih domaćih ali i inostranih brendova koji je žele za zaštitno lice.

Počeli kao prijatelji

Čovek koji je uneo preokret u oba meča s Portugalom i koji je umnogome doprineo plasmanu Srbije na Svetsko prvenstvo u Kataru ulaskom u igru, na Instagramu je podelio fotografije s Isidorom i ovim putem joj čestitao rođendan.
„Počeli smo kao bliski prijatelji“, napisao je Nemanja na društvenim mrežama.

Ali nije lepota jedino čime je ova crnka osvojila srce Piksijevog pulena. Manekenka je pored karijere u modnoj industriji završila i fakultet, a zbog sjajnih ocena tokom studija boravila je i u Sjedinjenim Američkim Državama. A put do Radonjićevog srca, kao i kod mnogih muškaraca, išao je preko stomaka. Devojka fudbalera Benfike uživa u kuvanju.

- Veliki sam ljubitelj kuvanja i volim da istražujem nove ukuse i nova jela. Inače sam bik u horoskopu, a mi smo poznati po tome da kada nekoga volimo, njemu i kuvamo - rekla je jednom prilikom Isidora.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading