BIVŠI CRNO-BELI BISER Htela ga Zvezda, obukao je crveno-belo a onda nestao, gde je danas nekada velika Partizanova nada?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Kokir je najavio velike mogućnosti kada je na proleće 2019. na pozajmici u Teleoptiku postigao četiri gola i namestio još tri. Nikola Lazetić ga je tada kao sportski direkor odveo u Vojvodinu, ali Nenad Lalatović nije baš bio impresioniran, pa je Kokir posle samo godinu dana promenio klub.

Zaigrao je u Metalcu, ali ni kod Lazetićevog brata Žarka, šefa struke kluba iz Gornjeg Milanovca, nije bio u prvom planu.

VREME ZA POVRATAK U PARTIZAN? Bivši reprezentativac Srbije napušta Jang Bojs i traži novi klub

Posle samo 103 minuta ovog leta shvatio je da mu je bolje da potraži minute na drugom mestu, pa će se nastavku sezone sa Žarkovom boriti za promociju u Superligu.

Kokir je u meču Žarkova i Radničkog (1:1) postigao gol i tako posle dužeg vremena skrenuo pažnju na sebe. 

Talenat nikada nije bio sporan, ali mladi fudbaler nije uspeo da dotakne zvezde. Možda kroz Prvu ligu Srbije uspe da vrati samopuzdanje i jednog dana se vrati na veliku scenu.

CRNO-BELI SE NE ŠALE Partizan razbio Zvezdu u omladinskom derbiju

Kokir je blistao u mlađim kategorijama Partizana, u jednom momentu se pričalo da bi čak mogao i u Crvenu zvezdu, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Karijera ovom biseru nije kreula onako kako su fudbalski zaljubljenici očekivali, ali još uvek nije kasno...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading