MNOGI SU REKLI DA JE OVO LUDOST Lalatović otkrio zašto je došao u Radnički: Kragujevčani su mi pomogli posle majčine smrti
Alo!/Aleksandar Đorđević

- Jedan je bio tu u 14, a drugi u šest kola. Te kolege poštujem, ali mene je Radnički pozvao, tražio pomoć. Imao sam još dve ponude iz Superlige, nisam hteo da prihvatim, jer nisam hteo da menjam klub zbog njihovih tadašnjih trenera. To su bili klubovi koji se ne bore ni za visok plasman niti za opstanak, pa ne bi ni postojao motiv da radim. A ja volim da se takmičim - rekao je Lalatović za "Alo".

POTPUNI HAOS U SURDULICI Isključena oba trenera, Kragujevčani sa igračem manje izvukli bod

Nastavio je u istom ritmu.

- Kad me je Radnički pozvao, svi su mi govorili „nemoj da budeš lud, nemoj da prihvatiš, sigurno će ispasti iz lige, šta ti to treba u karijeri“. Nekad sam igrao za Radnički i ta moja emocija je bila presudna. Ovde sam proveo godinu dana, majka mi je umrla, posle pet dana sam bukvalno sa sahrane došao, oni su me prihvatili. U tih godinu dana su mi klub i grad mnogo pružili da to sve lakše prebrodim i sad kada je došao trenutak da se, na neki način, odužim, a sad imam ime i prezime kao trener, pokušavam da pomognem uz velike emocije koje sam uvek imao prema ovom klubu i kao igrač i posle toga. Daću sve od sebe da im se odužim za sve ono što su učinili za mene, da pokušam da spasem Radnički koji naredne godine slavi stogodišnjicu i mislim da bi to mnogo značilo i Kragujevcu - objasnio je Laltović.

Borba za opastanak će biti grčevita, ali jasno je da iskusni stručnjak ima svoj plan i veliku želju da pomogne.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading