Šta ćeš bolje, besplatno pivo i najbolji fudbal na svetu!
Promo

 

U poslednje četiri godine isključivo dva tima se pitaju, Mančester Siti i Liverpul, i ove godine nas čeka mrtva trka za titulu. Sve podseća neodoljivo na sezonu od pre tri godine kada su se Klop i Gvardiola "ganjali" bod za bod, na kraju je Liverpul ostao bez titule, iako je osvojio neverovatnih 97 poena na kraju.

Videćemo da li nam istorija priprema rimejk ili će "Crveni" koji su u velikom naletu u 2022. godini uspeti da sjajnim finišom okrenu stvari i praktično pokažu da,kada Klopov hevi-metal fudbal počne da tutnji, niko nije siguran.

Kompanija Carlsberg, decenijski sponzor Liverpula obeležava jubilej saradnje sa Mersisajdersima i u partnerstvu sa AdmiralBet-om spremili su iznenađenje za sve igrače.

Pozivamo vas da u nedelju 10. aprila, svratite u bilo koji AdmiralBet širom Srbije kako bismo se družili i ispratili veliki derbi Premier lige koji počinje u 17:30h.

Tokom celog dana trajeće akcija 2+1, naši igrači će za svaka poručena dva Carlsberg piva 0,33l  dobiti još jedno GRATIS. Prilika da se častite, provedete vreme među prijateljima, utakmica je uvek zanimljivija kada se navija i komentariše.

AdmiralBet i Carslberg vas u nedelju pozivaju da budete naši gosti, biće zabavno, uz pivo i kvalitetan fudbal, prilika da provedete prijatan vikend u sjajnom ambijentu AdmiralBet klubova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading