STIGAO ODGOVOR NA ŠOKANTNU IZJAVU Evo šta je Piksijev pomoćnik poručio selektoru Kameruna!
EPA/ Luis Tejido

Drulović je komentarisao grupu koju je Srbija izvukla na nedavno održanom žrebu za Svetsko prvenstvo na kom je odlučeno da će "orlovi" u Kataru igrati protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna. 

- Stvarno je neverovatno da nam se ponovi skoro pa ista grupa kao na prvenstvu u Rusiji. Ponovo Brazil i Švajcarska, samo nam je umesto Kostarike došao Kamerun. Zaista je teška i zahtevna grupa, ali pošto smo posle utakmice sa Portugalom u Lisabonu pevali: Dajte Brazil da se igramo - želja nam se ispunila. Brazilci su uvek favoriti. Uvek su među dve ili tri reprezentacije koje su viđene da budu prvaci sveta. Imaju Nejmara i igrače koji su u vrhunskoj formi, za respekt. Oni su i fudbalska nacija. Brazil ima 200 miliona ljudi, vrlo su talentovani i imaju gde da izaberu. Ali, vrlo su i emotivni i može protiv njih da se igra, zašto da ne. Mislim da će to biti dobra utakmica i da je dobro što baš sa njima igramo prvi meč - rekao je Drulović između ostalog prilikom gostovanja na televiziji "K1". 

BIO JE VELIKA NADA PARTIZANA, A SADA REŠETA U SLOVAČKOJ! Srbin rešio derbi!

STIGAO ODGOVOR NA ŠOKANTNU IZJAVU Evo šta je Piksijev pomoćnik poručio selektoru Kameruna!

Alo!/Marko Metlaš

 

Ukratko je Drulović i prokomentarisao iznenađujuće reči Rigoberta Songa, selektora Kameruna koji je nakon žreba rekao da ne zna igrače koji igraju za Srbiju.

- Upoznaće nas. Oni su dobra ekipa, fizički su moćni, i većina igrača igra u evropskim klubovima. Ali, ja verujem u naš tim. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading