EMOTIVNO U BOLONJI! Mihajlović se iz bolnice obratio igračima pred utakmicu protiv Milana! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Fudbalere Bolonje u ponedeljak očekuje utakmica protiv Milana, a na ovom meču na klupi neće biti Siniše Mihajlovića koji je primljen u bolnicu zbog dodatnih terapija nakon što se pojavila mogućnost da mu se leukemija ponovo vrati.

Miha je, ipak, uvek uz svoje igrače pa im se tako obratio iz bolnice u kojoj boravi. Srbin je pred meč sa Milanom imao šta da kaže pulenima.

- Neki su dobro, neki manje dobro što je i normalno zbog ispadanja sa Svetskog prvenstva. Žao mi je zbog onih koji nisu otišli, ali mi je drago zbog onih koji su otišli. Sazvao sam vas jer su mnogi bili odsutni i igrali sa reprezentacijama, pa ću da ponovim sve ponovo. Neću biti tu fizički, ali bolnica u kojoj se nalazim ima kamere koje pokazuju utakmice i treninge Bolonje, tu sam non stop u kontaktu sa timom, sve stvari koje smo već radili radimo ponovo. Iz svoje bolničke sobe ću se boriti sa vama i neću se odmaći ni centimetar od ekipe ali sam i te kako siguran da kada odete na teren - da ćete se boriti za mene. Ako smo jednom uspeli da pobedimo, ja u bolnici, vi na terenu jer ste bili sjajni, možemo i ovog drugog puta - siguran je hrabri Miha.

EPA/SERENA CAMPANINI

 

Imao je jako važnu poruku Siniša za svoje igrače.

-  Život se ne živi bez problema nego se živi bez obzira na probleme. Život nije prava linija, postoje krivine, usponi, padovi, rupe, na koje možeš da padneš ali uvek treba da imaš snagu da kreneš dalje i da se nastavi sa rutom. Baš u najtežim trenucima, kao što smo videli pre, vidi se hrabrost i reakcija čoveka. Kada naletimo na problem, čovek može birati između dva puta: prvi je onaj uništavajući - kada se neko žali, izgubi veru, plaši se, odustane. A onaj drugi je konstruktivan - gde su važni pozitivan stav i pozitivne misli. Na primer, moja situacija pokazuje da živim u bolnickoj sobi tri sa tri, ali znam da je privremena situacija, imam veru u sebe, znam da ću pobediti ovu bolest, verujem doktorima i gledam na ovu stvar pozitivno - kazao je Siniša, pa nastavio:

-  Imam entuzijazam i ne plašim se jer znam da ću pobediti. Zajedno ćemo pobediti. Ako vam je bilo šta potrebno - tu sam. Ako treba ja vama nesto da saopštim - tu ste. Najvažnije da se niko ne predaje, ni ja u ovoj sobi, ni vi na terenu, i kad se igra kući i kad se igra van. Znam da je situacija teška što se rezultata tiče, ali što se tiče načina igranja utakmica - uvek smo se dobro pokazali.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

 

Za kraj se kratko osvnuo na meč protiv Milana.

- Igrajte dobro u Milanu, ništa nije nemoguće. Ako budete igrali kako znate biće teško i za njih! Rezultat je otvoren tako da se potrudite - zaključio je Mihajlović.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading