LEGENDARNI ITALIJAN OSUO PALJBU PO SISTEMU TAKMIČENJA! Štoper otkrio i dešavanja u svlačionici nakon ispadanja od Makedonije!
AP Photo/Antonio Calanni

Poraz i ispadanje Italije od Makedonije šokirao je svet. Makedonci su golom u sudijskoj nadoknadi stigli do pobede, ali nisu uspeli da savladaju Portugal kao poslednju prepreku. Jedan od najiskusnijih u redovima Italije, Leonardo Bonući, osuo je paljbu po sistemu takmičenja, rekavši da je sve apsurdno.

- Jedan meč je odlučivao pobednika, pa to je apsurdno! Nažalost, to je put kojim smo krenuli, ali to je luda odluka. Igrati jednu utakmicu u kojoj sve može da se dogodi, kao što smo videli. Ovo ipak ne bi smelo da bude alibi niti izgovor. Trebalo je da budemo bolji. Iz ovoga ćemo izvući inspiraciju da budemo bolji i vratimo se tamo gde pripadamo. Postoje različita viđenja svega ovoga. Nakon osvajanja Evropskog jasno je da je ovo veliki poraz. 

Bonući je otkrio i da je nakon meča u svlačionici vladao apsolutni muk.

- Moramo da počnemo iznova, baza da vratimo stare rezultete je tu. Manćini je u tom meču pružio šansu mladim igračima kako bi spojio sadašnjost i budućnost - rekao je štoper Juventusa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading