IMA SE, MOŽE SE Portugalac nosi skupocene krpice čak i u kućnom ambijentu: IGRA SE U PIDŽAMI od 1.200 EVRA!
EPA/Estela Silva

 

Kristijano Ronaldo je, znamo, uvek držao do svog izgleda na terenu i u javnosti. Takav je, međutim, i u kućnoj atmosferi, čak i dok se igra s klincima.

 

 

Slavnog Portugalca, koji je sinoć s reprezentativnim saigračima vojevao poslednju bitku za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru (Makedonija gostovala u Portu), odala je trudna verenica Georgina Rodrigez.

Peti hotel u Maroku

Ronaldo je nedavno u Marakešu otvorio peti hotel iz svog lanca „Pestana CR7 lajfstajl“. Pre tog u marokanskom gradu, u kojem noćenje košta do 450 evra, Portugalac je otvorio hotele u Lisabonu, Madridu, Njujorku, a prvi na svom rodnom ostrvu Madeiri.

Argentinsko-španska lepotica je objavila na Instagramu serijal fotografija na kojima se vidi kako Kristijano uživa u društvu četvoro dece - peto i šesto stižu uskoro - i to u skupim krpicama.

Na jednoj fotki CR7 nosi crno-beli duks poznate marke koji košta 790 evra! Ali i to je ništa u odnosu na pidžamu, to jest svilene bermude prestižnog brenda. Cena? Prava sitnica - 1.200 evra!

Ima se, može se, rekao bi naš narod. A Ronaldo zaista ima. Prema aktuelnom ugovoru u Mančester junajtedu sedmično zarađuje 460.000 evra. Uostalom, prošle godine je postao prvi fudbaler u istoriji s bogatstvom (ugovori, sponzori, društvene mreže...) većim od milijardi dolara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading