SLAVILA MARAKANA Trijumf nad Čileom nije prošao bez bomastične Brazilke: PETICE NA TRIBINAMA!
Printscreen/Instagram

 

Beše to praznik na najčuvenijem svetskom stadionu. Praznik fudbala na terenu slavne „Marakane“, praznik za oči u gledalištu, kakvim ga je za posetioce pored sebe tokom meča Brazil - Čile i milionske fanove na društvenim mrežama potom učinila Karoline Lima.

 

 

Devojci štopera „karioka“ Edera Militaoa uopšte nije smetalo što je njen dragi presedeo na klupi susret južnoameričkih kvalifikacija za SP 2022. Bodrila je celu reprezentaciju, koja je ubedljivim trijumfom (4:0) potvrdila osvajanje prvog mesta u borbi za Katar.

 

 

A za svoj raskošni izgled je dobila čistu peticu (skala 1-5). Posebno njen dekolte. Fotka kojom se pohvalila ta zvezda Instagrama, na kojem je prati bezmalo dva miliona, dobila je 360.000 lajkova.

Rođendan dan unapred

Nedobijanje ni minuta u demoliranju Čileanaca nije oneraspoložilo Militaoa. Naprotiv, posle meča na „Marakani“ sav srećan je odjurio u hotel. Zajedno s Limom, naravno. A tamo... Realov defanzivac je sobu ukrasio crvenim balonima u obliku srca, buketom cveća, latice su bile svuda, našao se i poneki poklon, a sve s ciljem da izabranici srca čestita 26. rođendan. Dan unapred.
„Rano rođendansko iznenađenje. Volim te“, napisala je Karoline, koja, navode brazilski mediji, čeka dete s Ederom.

 

 

 

Lepa Brazilka je zaista blistala u Riju. Kao i Nejmar (s njim je, kažu, bila u vezi), Vinisijus, Kutinjo i Rišarlison, strelci za ubedljiv trijumf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading