PONOVO KUKAJU! Portugalci opet o Srbiji, nikako ne mogu da se pomire sa porazom!
EPA

Fudbalska reprezentacija Portugala u četvrtak od 20.45 igra polufinale baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo protiv selekcije Turske. Težak zadatak je pred "Selesaom" koji ukoliko savlada Turke ide na megdan boljem iz duela Italije i Severne Makedonije.

Selektor Portugala Fernando Santoš ponovo se pred presudne bitke prisetio duela sa selekcijom Srbije i poraza od "orlova" koji je koštao njegovu selekcije direktnog plasmana na Mundijal.

PONOVO KUKAJU! Portugalci opet o Srbiji, nikako ne mogu da se pomire sa porazom!

EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

 

- U odlučujući mečevima, izuzev tog duela sa Srbijom, smo bili veoma dobri i odradili smo posao. Da, Srbi su imali svoje zasluge za prolaz, ali bih rekao da smo mi imali previše nedostataka. Da smo igrali dobro u tom duelu ispunili bismo cilj. Šta je tu je, to je sada prošlost, hoćemo na Mundijal i moramo da ostavimo sve drugo po strani - rekao je Santoš.

Novinare je zanimalo da bi bi u slučaju neuspeha u baražu postojala opcija da Santoš napusti kormilo reprezentacije.

- To nije pitanje za ovaj trenutak. Razumem zašto me to pitate, ali sam koncentrisan samo na sledeći meč. Svi smo motivisani, znamo zašto smo ovde i šta je naša odgovornost. Moramo da pobedimo da bismo bili na Svetskom prvenstvu - zaključio je Fernando Santoš.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading