RENDŽERS JE IMAO SREĆE PROTIV ZVEZDE! Oglasila se legenda  kluba iz Škotske!
EPA/ ROBERT PERRY

Osvrnuo se čuveni Danac na meč "policajaca" sa Crvenom zvezdom.

Rendžers je na "Ajbroks stadionu" pobedio crveno-bele rezultatom 3:0.

Zvezdi su na tom meču poništena tri gola uz promašen penal Aleksandra Kataija, treba napomenuti da je Rendžers sve golove da posle prekida.

Laudrup tvrdi da su "policajci" imali sreće, ali da su odigrali vrhunski meč.

- Da, ostalo je još velikih ekipa u takmičenju, ali ali Rendžers zaobiđu povrede i održi formu igrača na nivou mečeva sa Borusijom Dortmund i prvog protiv Crvene zvezde, onda ima kvalitet da ide do kraja. Potrebna je sreća, naravno, a Rendžers je u prvom meču bio miljenik sreće, ali bila je to najbolja partija koju sam video u poslednje vreme. Ova ekipa ima kvalitet i može do novog evropskog finala. U poslednje dve-tri godine igrala je dobro protiv timova kao što su Porto, Benfika, Galatasaraj, Fajernord i sada Dortmund i Crvena zvezda - rekao je Laudrup za "Dejli mejl".

Iako imaju ogromnu prednost pred revanš u Beogradu, tvrdi da prolazak nije siguran.

- Ako se plasira u četvrtfinale, uveren sam da Rendžers ima snagu da ide do kraja Lige Evrope. Igraju fenomenalan fudbal i ljudi širom Evrope to primećuju, što je odlično za promociju škotskog fudbala. Imaju kvalitetan tim, a ključni igrači su uspeli da se pronađu pod vođstvom Van Bronkhorsta. Mislim konkretno na Alfreba Morelosa, koji je ponovo u odličnoj formi i Rajana Kenta, koji je briljantan poslednjih nedelja od kada se oporavio od povrede. Kada Kent ima loptu, mnogo toga se dešava u igri Rendžersa - istakao je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading