KAKVE SCENE NA "POLJUDU" Koreografija o kojoj bruji region
Printscreen

Utakmica nije opravdala očekivanja, ali su zato navijači bili u centru pažnje.

"Poljud" je bio krcat, a najvatrenije pristalice Hajduka su se potrudile da daju svoj doprinos, kako kažu, "najboljom koreografijom na ovim prostorima".

Hajdukovci su pre meča pozvali sve koji dolaze na stadion da se pridržavaju smernica koje će dobiti na tribini i da reaguju u zadatom trentuku kako bi koreografija bila realizovana kako je i planirano.

- Pred nama je najveći hrvatski derbi i jedna od najvećih utakmica ove sezone. Pozivamo sve navijače Hajduka i pripadnike Torcide, koji će biti na severnoj tribini, da obavezno i da uđu najkasnije sat vremena pre početka utakmice i na taj način doprinesu pripremi i izvedbi spektakularne koreografije. Koreografije su jedan od identiteta naše grupe, a u samu pripremu je uložen enorman trud, vreme i novac, i zato pozivamo sve da pažljivo i smireno slušaju upute sa štange. Pustite istok i zapad da odrade pesme sa razglasa stadiona, budite strpljivi, dignimo najbolju koreografiju na ovim prostorima i predstavimo grupu i klub u najboljem svetlu! - poručili su Torcidaši.

Inače, pre meča hrvatski mediji javili su da je kamenovan autobus sa fudbalerima Dinama i da je razbijeno staklo. Takođe, prenose i da srećom niko nije povređen.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading