SRBIJA IMA NOVOG SELEKTORA! Bivši trener Partizana stiže na klupu reprezentacije!
Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Kako se navodi, ugovor sa Stevanovićem potpisan je do juna 2023. godine.

SRBIJA IMA NOVI GRB? Procurio izgled novog obeležja "orlova", da li vam se dopada? (FOTO)

Dosadašnji vršilac dužnosti Aleksandar Rogić ostaje na mestu selektora reprezentacije do 20 godina.

Stevanovic nije krio zadovoljstvo povratkom u svoju kuću, jer je svojevremeno bio pomoćnik selektora A selekcije Ilije Petkovića.

- Rad u mladoj reprezentaciji je specifičan, to su igrači koji bi u perspektivi trebalo da budu oslonac A reprezentacije, samim tim odgovornost je velika i hvala Fudbalskom savezu na poverenju. Dolazim vrlo motivisan, nadam se da ćemo u kratkom periodu uspeti da napravimo nešto što će predstavljati čvrst temelj za budućnost. U saradnji sa direktorom Nikolom Lazetićem ići ćemo ka tome da napravimo dobru i kvalitetnu bazu - rekao je Stevanović.

SRBIJA IMA NOVOG SELEKTORA! Bivši trener Partizana stiže na klupu reprezentacije!

Privatna arhiva

 


Stevanović je bivši igrac Partizana, zatim internacionalac u Portugalu i Španiji, a po završetku karijere posvetio se trenerskom pozivu.

Bio je prvi pomoćnik selektora A reprezentacije, tada Srbije i Crne Gore, koja je izborila plasman na prvenstvo sveta u Nemačkoj 2006. godine.

Bio je i trener Partizana, ali i selektor Gane i Omana.

Debitovaće protiv Severne Makedonije 24. marta na stadionu Voždovca (17.00), a pet dana kasnije na stadionu TSC-a u Bačkoj Topoli sledi duel sa Jermenijom (16.00).

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading