POVRATAK ERIKSENA! "Crveni đavoli" ponovo kiksnuli, autogol Milivojevića!
EPA/ Vickie Flores

 

Subotu u Premijer ligi obeležio je povratak Kristijana Eriksna na teren u porazu Brentforda od Njukasla 2:0. Mančester junajted se ispromašivao protiv Votforda, pa je osvojio samo bod na Old Trafordu. Zahvaljujući autogolu Luke Milivojevića Barnli je remizirao sa Kristal Palasom 1:1. 

Duel između Junajteda i Votforda na Old Trafordu završen je bez golova 0:0.

Već u petom minutu je ozbiljnu šansu imao Ronaldo, šutirao je iz kaznenog prostora, ali je pogodio levu stativu. Imao je vrlo brzo izglednu priliku i Bruno Fernandeš, ali je njegov šut zaustavio golman Ben Foster.

Radovali su se ‘đavoli’ u 16. minutu, ali ne dugo pošto je pomoćni sudija pokazao da je Kristijano Ronaldo bio u ofsajfu.

Napadali su domaći i u nastavku, ali nisu koristili šanse ni Bruno ni Elenga ni Ronaldo.

Junajted je četvrti na tabeli sa 47 bodova, a naredni meč igraće protiv Sitija. Votford je na pretposlednjem mestu sa 19 bodova.

 

Njukasl je sa 2:0 pobedio Brentford na gostovanju.

Već u 11. minutu Džoš Dasilva je dobio direktan crveni karton posle oštrog starta nad Metom Targetom.

Očekivano, gosti su u nastavku potpuno kontrolisali dešavanja na terenu. Do prednosti su došli u 33. minutu, kada je Žoelinton glavom poslao loptu u gol. U 44. je prednost Njukasla povećao Džo Vilok, koji je šutirao sa ruba kaznenog prostora.

Najemotivniji momenat utakmice dogodio se u 52. minutu, kada je uz stajaće ovacije u igru ušao Kristijan Eriksen. Danac je odigrao prvi zvanični meč 259 dana posle kolapsa koji je doživeo na Evropskom prvenstvu.

Njukasl je na 14. mestu sa 25 bodova, Bretford je na 15. sa 24. 

Fudbaleri Aston Vile pobedili su Brajton na strani sa 2:0 u 27. kolu Premijer lige.

 

 

Kristal Palas i Barnli su podelili bodove, pošto je meč završen rezultatom 1:1.

Fantastičnim golom Džefrija Šlupa poveo je Kristal Palas u devetom minutu. Nisu imali sreće domaći u nastavku, pa je Barnli izjednačio u 46. minutu autogolom Luke Milivojevića, koji je pokušao da izbije loptu nakon centaršuta.

Kristal Palas je 11. na tabeli sa 30 bodova, Barnli je na 18. mestu sa 21. 

 

 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading