BIO JE ZVEZDIN "NOVI ŽIGIĆ" Tukao se sa saigračima, postao najveći promašaj na "Marakani", a sada je bio akter neobičnog gola! (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Eli Babalj (30) ostao je upamćen među "zvezdašima" kao jedno od najgorih pojačanja u novijoj istoriji kluba iz Ljutice Bogdana.

ZVEZDA NAMEŠTA, A U PARTIZANU SU SVI POŠTENI! Grof Božović pred "večiti derbi" udario po crno-belima: Mora da su vanzemaljci!

Momak koji je stigao iz Australije za 350.000 evra na "Marakanu" 2012. godine dobio je nadimak "novi Nikola Žigić" zbog svoje visine i impresivnih 195 centimetara visine.

BIO JE ZVEZDIN

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Međutim, postigao je samo jedan gol protiv Smedereva i brzo napustio Beograd kao veliko razočaranje. Ostao je upamćen i po čestim svađama, pa i tuči sa saigračima.

Sada, mnogo godina kasnije Babalj je ponovo u centru pažnje. Početkom sezone pojačao je redove Njukasl Džetsa i nakon dve i po godine pauze bilo je tako blizu da postigne gol u remiju svog tima protiv Mekartura (2:2). Međutim, on je sasvim opravdano pripisan Lijamo Rozeu, defanzivcu gostiju.

 

 

Proveo je Babalj na terenu svega nekoliko sekundi nakon ulaska u igru u 78. minutu, a nakon toga uz dosta sreće uspeo da sprovede loptu u mrežu. Možda je ovo, ipak, najava velikog povratka i nekog "njegovog" gola u skorije vreme?

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading