BUM BUM Vrela Brazilka ponovo nacrtala slavnog Argentinca na svom telu: MESI, MESI, MESI...
Profimedia

 

Mesi napred, Mesi pozadi, Mesi svuda... Može i otpozadi!

BUM BUM Vrela Brazilka ponovo nacrtala slavnog Argentinca na svom telu: MESI, MESI, MESI...

Profimedia

 

Suzi Kortez, svojevremeno vlasnica najlepše guze sveta (2019. pobedila na izboru za Mis Bum Bum u Meksiko Sitiju), još jednom je istetovirala lik slavnog fudbalera. Valjda lik, jer ne može (ili neće) baš svako da vidi taj „umetnički rad“. Nalazi se, naime, na nezgodnom mestu...

 

 

„Ako želite da vidite analnu tetovažu posvećenu Mesiju, mora da pristupi mom Onlifans nalogu“, poručila je Suzi putem Tvitera uz objavljenu fotografiju čina samog crtanja.

Antonela je proganja

Rat između Suzi Kortez i Antonele Rokuco, Leove supruge, počeo je još s prvim vrelim fotkama kojima je Brazilka bombardovala Mesija na Instagramu. Zbog toga je Argentinka naredila mužu da blokira Mis Bum Bum, a to očigledno i dalje traje.

- Antonela je ludo ljubomorna. Ona želi da kontroliše šta drugi objavljuju. Smatra da će je Mesi varati na Instagramu, budući da je jedan od najbogatijih ljudi na svetu i da može da ima tajne veze. To je detinjast stav. Proganja me na Instagramu već pet godina - poručila je Kortezova.

 

 

Tako je 31-godišnja Brazilka oplemenila svoju ljubav, platonsku dabome, prema Argentincu. Najpre je iznad zadnjice koja ju je proslavila, pa i na naslovnicu „Plejboja“ dovela, istetovirala Mesijevo ime i broj 10, zatim je stavila njegov lik i napred, iznad prepona, a letos ponovo na leđima - momenat kad Leo nosi pehar Kopa Amerika, njegov prvi trofej osvojen s „gaučosima“. I sad, eto, tamo, pozadi...

 

 

Mesi, Mesi, Mesi... Nosiće ga ceo život na sebi. Njoj, izgleda, ništa ne škodi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading