STAO UZ PRIJATELJA Doveo me je u Ajaks, uvek ću biti tu za njega!
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

 

Kapiten Ajaksa i srpske reprezentacije Dušan Tadić komentarisao je za holandske medije odlazak sportskog direktora Marka Overmarsa iz kluba. 

Da podsetimo, Mark Overmars je pre dve nedelje samoinicijativno napustio klub, nakon što se u medijima pojavila priča da je godinama seksualno uznemiravao čak 11 žena koje su radile u tom klubu. Jednoj od žena navodno je putem telefona slao i fotografiju svog polnog organa. Celu aferu holandski mediji krstili su imenom "Napaljeni rođak". 

ODVELI ORLOVE NA MUNDIJAL I PROSLAVILI SRBIJU! Srpski trio rešeta mreže protivnika i obara rekorde!

 

STAO UZ PRIJATELJA Doveo me je u Ajaks, uvek ću biti tu za njega!

EPA/Mario Cruz

 

 

 

Upravo je Mark Overmars bio najzaslužniji što je Dušan Tadić u leto 2018. godine iz Sautemptona došao u Ajaks. Srbina su Holanđani platili 11.400.000 evra.

- Imao sam odličan odnos sa Markom, kao i svaki igrač. Cenim dobre stvari koje je učinio za Ajaks. Naravno da sam tužan zbog toga što se desilo i nedostajaće nam - rekao je Tadić za portal "Volkskrant" i nastavio priču. 

- U životu ne možeš tek tako da sudiš ljudima. Ne znam tačno šta se desilo. Mogu samo da kažem da mi je prijatelj i da ću uvek biti tu za njega ako mu nešto zatreba. On je stvorio ovaj tim. Sebe je već osudio, a svi ljudi greše. 

Bivši direktor holandskog kluba je oženjen sa Šantal van Vensel, bivšom mis Holandije, sa kojom ima dvojicu sinova Frenkija i Nika.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading