NESLAVNA TRADICIJA Sergej dve godine ne zna za gol u Evropi, čeka megdan sa Grujićevim Portom!
AP/Massimo Paolone

 

Sergej Milinković-Savić imaće veliki motiv u sutrašnjoj utakmici svog Lacija protiv Porta u gostima. Naime, srpski reprezentativac nije dve godine dao gol u evropskim takmičenjima, što je negativan bilans koji želi što pre da prekine.

Neće Sergeju biti lako, jer će u četvrtak veče (21.00) u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv sebe imati kolegu iz reprezentacije Marka Grujića, sa kojim će gotovo sigurno, voditi veliki broj duela.

MIHINA BOLONJA NASTAVLJA DA TONE! Lacio upisao ubedljiv trijumf

Ali, brojke nisu na strani srpskog fudbalera. Sergej u Seriji A postiže gol na svakoj četvrtoj ili petoj utakmici, 45 golova na 218 utakmica. U Kupu Italije na svakom četrvtom meču je njegovo ime na listi strelaca, pet golova na 21 utakmici. U Ligi Evrope i Ligi šampiona učinak je skoro, pa nikakav, svega pet golova na 38 mečeva. 

NESLAVNA TRADICIJA Sergej dve godine ne zna za gol u Evropi, čeka megdan sa Grujićevim Portom!

Tanjug/Ap

 

 

Sergej je poslednji gol u evropskim kup takmičenjima postigao u oktobru 2019. godine protiv Rena. Samo uz sjajnu partiju Milinković-Savića i golove, Lacio ima šanse da prođe Porto, a samim tim i da dođe do završnice Lige Evrope. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading