GVARDIOLA SVE ŠOKIRAO IZJAVOM! Govorio o pijanom fudbaleru Sitija, otrkio zbog čega će ga kazniti! (VIDEO)
EPA/ MAGI HAROUN

 

Nekoliko bizarnih incidenata fudbalera Mančester sitija dogodilo se ove sezone, a sada je u centru pažnje pijani Džek Griliš kojem obezbeđenje nije dozvolilo da uđe u noćni klub neprikladno obučen. O tome je, odmah nakon što se saznalo za aferu, govorio i Pep Gvardiola. 

Španac je stao u zaštitu svog fudbalera, iako Grilišu ovo nije prvi takav incident. Poznato je da su Fil Foden i on najnemirniji igrači "Građana".

Sada je centralna tema Griliš, a pored njega su Kajl Voker i Rijad Marez, kojima Gvardiola zamena samo jednu stvar - što ga nisu vodili u provod!

- Jedino što me uznemirava je to što me nisu pozvali da idem sa njima. Nadam se da će me sledećeg puta pozvati - rekao je Gvardiola.

 

 

Španac je potpuno stao u zaštitu svog igrača, iako su se na društvenim mrežama pojavili snimci Džeka Griliša u pijanom stanju.

- Na snimku se ne vidi sve. Imali su zajedničku večeru, na kojoj su trezni uživali sa svojim drugovima i delom osoblja iz kluba. Biće kažnjeni, ali zato jer me nisu pozvali sa njima - dodao je trener Sitija. 

On je zaključio da su ovog puta fudbaleri Mančester sitija bez razloga na naslovnim stranama, ali i da tretman koji imaju u medijima nije pravedan. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading