• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2022

11:02

LEGENDARNI SRPSKI NAPADAČ:  Da li je Lazetić novi Vlahović? Ne, pre je KAO IBRAHIMOVIĆ!

printscreen

Fudbal

LEGENDARNI SRPSKI NAPADAČ: Da li je Lazetić novi Vlahović? Ne, pre je KAO IBRAHIMOVIĆ!

Podeli vest

Već je pokrenuta lavina među navijačima u Italiji zbog dolazaka dvojice Srba u tamošnje gigante

Navijači Milana nisu krili razočarenje zbog dolaska mladog Marka Lazetića- prenosi utiske "Gazeta delo sport", ali pre svega jer ih boli što je Juve doveo Dušana Vlahovića!

Foto: tanjug/ap

 

Kako god, imaće u Milanu Lazetić status velikog talenta. O njegovim kvalitetima za Gazetu delo sport pričao je i bivši golgeter Juventusa i Crvene zvezde Darko Lazović.

Foto: Starsportphoto

Lazetić i Radivojević

I izrekao velike reči koji će odjeknuti Čizmom. Nije Lazetića okarakterisao kao novog Vlahovića.

Foto: Starsportphoto

 

- Da li je Lazetić novi Vlahović? Pre bih ga uporedio sa Zlatanom Ibrahimovićem. Znam da je to jako teško poređenje, ali po svim karakteristikama me više podseća na Zlatana. Visok je, ali veoma okretan i gledajući tehniku i talenat sposoban je da uradi velike stvari. Naravno, reč je o momku koji ima 18 godina i rano je reći da li će dostići određeni nivo. Ali nešto vam govori činjenica da se Milan fokusirao na njega. Lazetić ima materijal za vrhunskog napadača. Znao sam da će završiti u velikom klubu, bilo je samo pitanje vremena. Milan je pobedio u trci, sada je na Marku da pokaže da je zreo da igra u Seriji A-  poručio je Darko Kovačević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija