ODBIO "MASNU PONUDU" ZBOG JUVENTUSA! Isplivali novi detalji,  Vlahović je želeo samo jedno!
EPA/CLAUDIO GIOVANNINI

Dileme više nema, Dušan Vlahović se odlučio za klub u kojem želi da nastavi karijeru. Sada već bivši igrač Fjorentine imao je dosta ponuda. Pominali su se Borusija Dortmund, Arsenal, Mančester junajted, Mančester siti, kao i novopečeni bogataški klub Njukasl

 Prema informacijama koje je jutros plasirao gavni urednik rimskog "Korijere delo Sporta" Ivan Zazaroni, otkriveno je da su saudijski bogataši koji vode engleski tim ponudili čak 90.000.000 evra za Srbina.

ODBIO

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

 

 

Lontroverzni prestolonaslednik Mohamed bin Salman silno je želeo Vlahovića, ali ta želja mu se neće ostvariti.

Vlahović i njegovi agenti su glatko odbili "svrake" kao i ostale konkurente "Stare dame", tako da se prvi strelac Serije A uskoro seli u Torino.

Italijanski stručnjak za transfere, Nikolo Skira, otkrio je zašto je Vlahović izabrao baš Juventus.

ODBIO

Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

 

 

- Dušan Vlahović je odabrao Juventus još u oktobru. Srpski napadač je odbio mnoge ponude poslednjih meseci. Od Arsenala je odbio petogodišnji ugovor po kome je trebalo da zarađuje osam miliona evra godišnje i da primi dva miliona evra bonusa. Od Njukasla je odbio platu od 12 miliona evra godišnje. Odbio je i Atletiko Madrid, Totenhem i Borusiju Dortmund. On želi da pređe u Juve - napisao je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading