RADNIČKI 1923 SE ZNATNO POJAČAO Četvorica novajlija na “Čika Dači”
Foto: Radnički 1923

Kragujevčanima je, svakako, najpoznatiji Nikola Кovačević (27) koji se posle sedam godina vratio redove šumadijskog superligaša. Pre odlaska, on je u Radničkom odigrao 42 utakmice i postigao pet golova.

Kovačević je, kako stručnjaci kažu. polivalentan fudbaler sredine terena, koji može da igra i štopera. U prethodnih sedam godina igrao je za novosadsku Vojvodinu, subotički Spartak, niški Radnički, surdulički Radnik, šabačku Mačvu i Novi Pazar, kao i za letonski Spartaks.

Miloš Milisavljević i Ljubiša Pecelj su došli na zahtev trenera Zorana Milinkovića, koji njihove kvalitete zna dok je radio u Kolubari iz Lazarevca, odakle je ovaj dvojac i došao.

LAKA TROJKA LIVERPULA! Lids i Vest Hem priredili spektakl!

Miloš Milisavljević (29) je ofanzivni vezni igrač, koji je sa Kolubarom izborio plasman u Superligu, zatim je igrao za, Rad, TSC, Javor, Inđiju, Metalac i više drugih klubova.

Iskusni levi bek Ljubiša Pecelj (28) je, najpre igrao u više klubova u Bosni i Hercegovini, od kojih su najpoznatiji Leotar iz Trebinja i Čelik iz Zenice, a pre dve godine je pristupio Kolubari iz Lazarevca, pa jednu sezonu odlično odigrao u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, odakle se vratio u Lazarevac.

Najmlađi među novajlijama je desni bek Marko Janković (21). Prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, igrao za beogradski Brodarac i OFК Žarkovo, a u Radnički 1923 je došao na pozajmicu iz novosadskog Proletera.

ZVEZDINA FABRIKA TALENATA Crveno-belih 12 bonusa i budućnost srpskog fudbala na "Marakani"

- Кovačević je dete Radničkog i igrač sa zavidnim superligaškim stažom, koji dolazi kao opcija na mestu štopera i zadnjeg veznog. Mnogo očekujemo od njega, jer je to momak koji oseća pripadnost klubu, i sigurno će dati značajan doprinos borbi za opstanak u Superligi. Marko Janković je mlad igrač koji dolazi kao alternativa Aleksandru Varjačiću na poziciji desnog beka, što ne znači da neće imati priliku da se dokaže i “zaradi” svoje minute. On je već dugo na našem skeneru i sada nam se eto pružila prilika da ga dovedemo. Milisavljević i Pecelj su bili striktna želja trenera Milinkovića – kaže Slavko Perović, sportski direktor Radničkog.

Sve neophodne formalnosti za registraciju novajlija Kragujevčani su obavili, tako da će oni sa ostatkom ekipe otputovati na bazični deo priprema u Tursku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading