Mozzart daje najveće kvote na svetu: Fenerbahče 2,00, Maroko 2,45, Gvineja 1,60
EPA

 

Sa novom nedeljom stižu i novi izazovi i prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju ovog ponedeljka, a koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Na programu su dve utakmice Kupa afričkih nacija, šampionata Crnog kontinenta koji je počeo u nedelju, kao i jedan meč u okviru Superlige Turske. Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

FENERBAHČE - ADANA DEMIR (PONEDELJAK, 18.00), KEC 2,00

Najvažnija stvar u ovom momentu za Fenerbahče je ta da su Mesut Ozil, Irfan Džan Kahvedži i Ener Valensija spremni za duel sa Adana Demirom. To znači da će istanbulski klub da igra u gotovo najjačem sastavu, što mu je i neophodno s obzirom da mu u goste dolazi zahuhtali rival Adana Demir je bez poraza na poslednja četiri meča i trenutno je sedma na tabeli. Seriju od tri pobede prekinula je u poslednjem kolu remijem sa Geztepeom (1:1). S druge strane Fenerbahče je u prošlom kolu savladao Jeni Malatiju (2:0), što mu je bila prva pobeda posle serije loših rezultata u prvenstvu i osvojena svega dva boda u tri kola. Fenerbahče je praktično već sada odustao od titule, zaostaje za Trabzonom ogromnih 17 poena, ali borba za drugo mesto sa Konjom, Bašakšehirom i još nekoliko klubova koji gledaju žuto-plavima u leđa će da bude žestoka. Poznato je da druga pozicija vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Fener je u avgustu savladao Adanu Demir kao gost sa 1:0. To je bio tek treći njihov zvanični duel u ovom veku, a svi oni su pripali istanbulskom velikanu.

MAROKO - GANA (PONEDELJAK, 17.00), KEC 2,45

Počinje takmičenje u Kupu afričkih nacija i u grupi C. Odmah na startu duel favorita za osvajanje prve pozicije, Gane koju trenira naš Milovan Rajevac i Maroka, na čijoj klupi sedi Vahid Halihodžić. Zanimljivu odluku je doneo strateg iz Bosne i Hercegovine, za KAN je precrtao fudbalera Čelsija Hakima Zijeha. I bez njega je Maroko moćan, tu su i dalje Ašraf Hakimi, Jusuf en Nesiri i Abde Ezalzuli. I Maroko i Gana su uspeli da se plasiraju u poslednju rundu kvalifikacija za Mundijal u Kataru, tako da su kontinentalni šampionat dočekali u odličnom raspoloženju. Poslednji takmičarski susret imali su 2008. godine, takođe na Kupu afričkih nacija. Tada je Gana trijumfovala sa 2:0, eliminisala Maroko već u grupnoj fazi, a na kraju došla do bronzane medalje. Posle toga su se ove dve reprezentacije susrele samo još jednom, u prijateljskoj utakmici u junu minule godine, kada us Marokanci slavili sa 1:0. Bila im je to prva pobeda nad Ganom još od 1997. godine. Nijednom na njihovih poslednjih pet duela nije viđeno više od dva gola, niti je došla igra GG.

GVINEJA - MALAVI (PONEDELJAK, 17.00), KEC 1,60

Plasman Malavija na KAN je iznenađenje samo po sebi. Ovo će da bude tek treće učešće zemlje sa juga Afrike na kontinentalnom šampionatu, prvo od 2010. godine, odnosno posle pet propuštenih turnira. To je dovoljan uspeh za Malavi, dok Gvineja predvođena igračima kao što su Liverpulov Nabi Keita i Sejduba Suma želi da izbori plasman u eliminacionu fazu, pogotovo posle neuspeha u kvalifikacija za Mundijal. Poslednji put su se Malavi i Gvineja sastali u martu 2016. godine. Tada je Gvineja pobedila sa 2:1, što je bila njena treća pobeda na poslednjih pet okršaja. Gvineja je svojevrsni veteran na KAN, pošto je ovo 13. turnir na kojem učestvuju. Najveći uspeh zabeležila je 1976. godine, kada je bila druga. Uz to je posle promene sistema takmičenja četiri puta igrača u četvrtfinalu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

-----------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading