OVO NIJE NIŠTA ŠTA ĆEMO TEK DA RADIMO! Piksijeve reči digle Srbiju na noge!
M.J.

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi dobio je Zlatnu loptu za najboljeg srpskog trenera.

Nagradu je dobio iz ruku zamenika predsednika FSS Nenada Bjekovića.

Pored Stojkovića priznanje su dobili Jelena Čanković, za najbolju fudbalerku i Dušan Tadić za najboljeg igrača.

Stojković se tokom obraćanja posebno zahvalio igračima, sportskom sektru FSS, stručnom štabu, medicinskom timu, novinarima i predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije.

- Zaista je velika privilegija stajati ovde, iskreno to kažem. Vidimo da je konstatacija cele nacije da je ova godina bila uspešna za fudbal, kako reprezentativno, tako i klupski. To vraća veru u fudbal. To u šta mi verujemo i moramo da budemo još bolji. Meni žena Snežana kaže da kad god držim govore da budem kratak, kažu ne vole da slušaju dugo kad pričaju, da ne bude problema kad dođem kući... - rekao je Piksi i zahvalio se i svojoj porodici, pa sve nasmejao.

OPASNA CRNA HALJINA! Piksijeva supruga zablistala na "Zlatnoj lopti"! (FOTO)

- Ubiće me Snežana što sam ovoliko odužio!

Dragan Stojković je pohvalio i projekte fudbalskih stadiona, posebno Nacionalni stadion i rekonstrukciju "Čaira", dok je na kraju u svom stilu posao poruku fudalerima.

- Drago mi je zbog momaka koji su shvatili poentu fudbalske igre, uvek sam to govorio, a to je - igrajte za narod, za svoje najbliže i čekaju da vide šta će da uradite. Ovo nije ništa, šta ćemo uraditi, samo ne smem da pričam. Živela Srbija, živeo srpski fudbal! - poručio je selektor "orlova". 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading