POVREĐEN BRAČNI PAR IZ KIKINDE U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI Poznati srpski fudbaler Meske i njegova supruga Vesna doživeli tešku saobraćajnu nezgodu
Privatna arhiva

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kod Kaćke petlje učestvovala su tri vozila, a na teren su odmah izašli vatrogasci koji su seklu jedno vozilo, policija i vozilo Hitne pomoći. Na teren su izašle dve urgentne ekipe, a povređeni su nakon inicijalnog zbrinjavanja u svesnom stanju prevezeni na odeljenje hirurgije KC Vojvodine. Prema rečima portparola novosadske Hitne pomoći povređena je i jedna žena stara 26 godina.

Kako je za “Alo!” rekla ćerka bračnog para, J.J., na kola njenih roditelja naletela je devojka u punoj brzini.

-Nisu vozili brzo, na njih je naletela jedna devojka u punoj brzini iz suprotnog pravca. Navodno je videla psa na putu kojeg je htela da izbegne, pa je udarila u bankinu i u “reno senic” mojih roditelja koji su krenuli u posetu kod mene. Od automobila nije ostalo ništa. Majku su izvlačili vatrogasci iz kola-to je sve što mogu da kažem o nezgodi, rekla je potresena ćerka J.J. koja živi u Novom Sadu. Ona je dodala da je njena majka zadobila teže telesne povrede od oca.

POVREĐEN BRAČNI PAR IZ KIKINDE U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI Poznati srpski fudbaler Meske i njegova supruga Vesna doživeli tešku saobraćajnu nezgodu

Foto: privatna arhiva

 

-Sreća je da su se otvorili airbagovi , to im je verovatno sačuvalo život-dodaje kratko ćerka.

Vesna je uz supruga sportistu zavolela fizičku aktivnost, a pored posla knjigovođe koji obavlja, završila je obuku za aerobik i instruktora pilatesa. Već dugi niz godina drži časova vežbanja koje pohađaju brojne Kikinđanke. Njenog supruga, Andraša Mesaroša, poznatog srpskog fudbalera po nadimku Meske, mnogi pamte kao izvrsnog sportistu koji je jednu utakmicu odigrao čak sa slomljenom nogom.

Nije životno ugrožena: “Mama mi je lavica, tako je zovu doktori”

-Mama ima prelome karlice, grudne kosti, rebra, pršljena. Još se nalazi u Urgentnom centru u Novom Sadu, dok je ne prebace na Ortopediju. Nije više životno ugrožena. Biće ona dobro, samo će se duže oporavljati. Mama mi je lavica, tako je zovu doktori.Tata je prošao sa manjim povredama. Ugruvan mu je grudni koš, ali mu je zdravstveno stanje stabilno i na nogama je, rekla je za “Alo!” ćerka povređenog bračnog para Mesaroš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading