U SRBIJI PROMENIO OSAM KLUBOVA, IGRAO ZA ZVEZDU, A DANAS RADI U MAGACINU! Neverovatna životna priča nekadašnjeg prvotimca crveno-belih
Marko Metlas

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Omega Roberts završio je profesionalnu karijeru, a u igračkoj penziji se posvetio poslu koji nema nikakve veze sa sportom.

Roberts radi kao magacioner u jednoj firmi, što je istaknuto i na sajtu te kompanije uz njegovu kratku izjavu.

– Dobio sam priliku da se zaposlim u ovoj kompaniji. Kao neko ko je celu svoju mladost proveo u fudbalskim vodama, ova kompanija je pred mene predstavila izazov da se pokažem u jednom većem i jačem timu. U planu mi je da od jedne Crvene zvezde postanem zvezda u ovoj kompaniji. Tek sam na početku svoje nove karijere, ali ovde svaki pojedinac ima priliku da zasija.

Omega je Liberijac, a u Srbiju je stigao 2011. godine u Užice u ekipu Slobode.

Narednu sezonu proveo je u Smederevu, zatim šest meseci igrao za Crvenu zvezdu, potom Borac iz Čačka, Donji Srem, Žarkovo, Novi Pazar i Budućnost iz Dobanovaca.

Roberts je želeo da mu Crvena zvezda bude odskočna daska u karijeri, žrtvovao je novac jer mu je Manisa u Turskoj nudila 180 hiljada evra na godišnjem nivou, ali je te 2013. godine odabrao crveno-bele. 

Imao je platu od 5 hiljada evra mesečno, govorio je tada da je morao da plaća stan i da pomaže svoju brojnu porodicu.

Ima 32 godine, a za reprezentaciju Liberije odigrao je osam utakmica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading