REMI! Novi Beograd odigrao nerešeno sa Brešom!
Đorđe Kostić

Novobeograđani su u poslednjoj deonici imali dva gola prednosti, ali je samo pet sekundi pre kraja golom Borisa Vapenskog aktuelni šampion Italije ipak stigao do remija.

Meč na bazenu „11. april“ protekao je u žestokoj borbi, sa mnogo kontakta, a sudijski dvojac Stavridis - Gomez imao je u najmanju ruku neobičan kriterijum suđenja koji u nekoliko situacija bio na štetu domaćeg tima. Novobeograđani su imali slabu realizaciju sa igračem više, a tokom čitave druge deonice nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika.

Golgeterski post trajao je punih 12 minuta, a dodatnu nesigurnost ekipi trenera Vladimira Vujasinovića kao da je uneo i promašen peterac Radomira Drašovića. Za to vreme Breša je stekla prednost od tri gola (6:3), ali je Novi Beograd ekspresno uspeo da se vrati, jer je za samo 90 sekundi postigao čak tri gola.

Raspucanom Strahinji Rašoviću pridružio se raspoloženi Dušan Mandić, pa je domaći tim poveo sa 9:7. U dva navrata Novi Beograd je imao dva gola prednosti, koju u dramatičnom finišu ipak nije uspeo da sačuva. Najefikasniji u ekipi Novog Beograda bili su Strahinja Rašović sa četiri i Dušan Mandić sa tri gola, dok su se u redovima Breše Kristijan Prešuti i Boris Vapenski po tri puta upisali u listu strelaca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading