ČEMU LUPANJE Vermezović za Alo!: Ne razumem navijače
Marko Metlas

Bod za evropsko proleće. Onoliko koliko je trebalo, Partizan je uradio protiv Anortozisa (1:1) u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencija. Ali, remi u Humskoj nije zadovoljio „grobare“, naprotiv.

ČEMU LUPANJE Vermezović za Alo!: Ne razumem navijače

AP/Darko Vojinović

 

Razočarani i rezultatom i igrom, navijači su zvižducima ispratili fudbalere i stručni štab, usput terali upravu napolje, što je razbesnelo trenera Aleksandra Stanojevića.

- Najpre, moram da čestitam igračima i Stanojeviću na zaista velikom uspehu, jer kako god da se zove evropsko takmičenje, i koji god da je kvalitet, svaki uspeh se broji. Svaka im čast - poručuje u razgovoru za Alo! bivši kormilar „parnog valjka“ Vladimir Vermezović.

ČEMU LUPANJE Vermezović za Alo!: Ne razumem navijače

Marko Metlas

 

Trener koji je s Partizanom prezimio u Evropi u sezoni 2004/05, doguravši do druge runde nokaut-faze tadašnjeg Kupa UEFA (ispali od CSKA, potonjeg osvajača trofeja), ističe da mu nije jasna reakcija navijača preksinoć u Humskoj.

- Da li je to zbog celokupne sezone ili zbog utakmice s Kipranima, stvarno ne znam. Partizan je u odlučujućoj utakmici igrao bez glavnih igrača i svaka čast klincima što su izgurali sve to. Igralo se na rezultat i smatram da je ostvaren veliki uspeh. A šta je dovelo do toga da navijači lupaju u staklo od svlačionice, to ne razumem. Ni sam ne znam koja je ovo utakmica u sezoni koju su momci odigrali, prvi su u šampionatu, prošli su grupu u Evropi, ne znam šta više treba da urade da bi navijači bili zadovoljni.

ČEMU LUPANJE Vermezović za Alo!: Ne razumem navijače

FK Partizan

 

Dotakao se nekadašnji trener crno-belih i slabe posete u Humskoj.

- Činjenica je da već 20 godina poseta na utakmicama Partizana ne zavisi od toga u kakvoj se formi ekipa nalazi, već od imena protivnika. Preksinoć bi verovatno bio pun stadion da je gostovao atraktivniji klub od Anortozisa. Ali to govori o nama kao navijačima Partizana - zaključio je Vermezović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading