MNOGO JE BESAN! Ćavi u šoku: Stvari moraju da se promene u Barseloni!
EPA/Quique García

Barselona je sinoć u Minhenu izgubila od Bajerna sa 0:3 u poslednjem kolu grupne faze, zauzela je treće mesto na tabeli, pa će na proleće igrati u nokaut fazi Lige Evropa. 


Ćavi, koji je u pet utakmica na klupi španske ekipe ostvario dve pobede, remi i pretrpeo dva poraza, kritikovao je igrače i rekao da Barselona više nije na nivou Bajerna.

- Dominirali su. Mi uvek želimo da dominiramo, ali sada je bilo suprotno. Moramo da zahtevamo više. Mi smo Barsa. Ovo mora da bude tačka preokreta, da se promene dinamika i mnoge druge stvari. Ovo je Liga šampiona, ali je ovo i naša realnost - rekao je Ćavi posle utakmice, preneo je Skaj.

BARSELONA DOLAZI NA "MARAKANU"? Zvezda saznala imena potencijalnih rivala ako završi kao druga u grupi, mogući pakleni mečevi u Beogradu!

Prvi put od sezone 2003/2004 Barselona nije prošla grupu najelitnijeg evropskog takmičenja.

- Ovo je realnost i mnogo sam besan. Moramo odmah da se suočimo sa time, ne postoji ništa drugo. Nova era počinje danas. Počinjemo od nule. Naš cilj je Liga šampiona, a ne Liga Evropa. Video sam koliko je surova realnost - ekao je Ćavi.

Do kratke pauze u španskoj ligi, Barselonu čekaju utakmice protiv Osasune, Elčea i Sevilje. Barselona je sedma na tabeli sa 16 bodova zaostatka za vodećim Real Madridom.

Bonus video:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading