NEMANJA MATIĆ O RANGNIKU: Mi pokušavamo da se prilagodimo i da što pre shvatimo šta traži od nas.
EPA/Peter Powell

Biće ovo prvi evropski meč za novog trenera Ralfa Ragnika, a naš as u dresuu Mančestera, Nemanja Matić prokomentarisao je trenutnu situaciju.

- Mislim da ste već dali odgovor na to pitanje, tačno je, moramo da impresioniramo menadžera. Da pokušamo da dokažemo da zaslužujemo da igramo. Ovo je velika šansa za sve. Prošli smo, prvi smo u grupi, ali želimo da završimo fazu na najbolji mogući način, uz tri boda pred našim navijačima. Dakle, na nama je da pokažemo menadžeru da imamo kvalitet da igramo i da zaslužujemo mesto u timu - rekao je on.

Upitam je na šta je Rangnik najviše uticao u proteklih nekoliko dana.

- Svaki menadžer ima svoje ideje, mi pokušavamo da se prilagodimo i da što pre shvatimo šta traži od nas. Svi su videli protiv Kristal Palasa nešto od njegovih ideja, visok presing, organizacija kad se branimo i napadamo. Očigledno, treniramo sa njim tek nekoliko dana i nismo imali mnogo vremena da razumemo više. Ipak, videli smo kako želi da igramo, siguran sam da ćemo ubuduće igrati više po tom sistemu. Korak po korak, svi će videti njegove ideje - dodao je Nemanja.

https://www.facebook.com/alosportske

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading