OBRUKAO SE KAO NIKAD! CEO SVET SE SMEJE RONALDU! Portugalac ovakvo poniženje nikada nije doživeo! (VIDEO)
EPA

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo našao se na šestom mestu najboljih fudbalera u protekloj godini. Njegovo nepojavljivanje na ceremoniji dodele Zlatne lopte izazvalo je podsmeh velikog broja fudbalskih zaljubljenika koji su to okarakterisali kao ljubomoru, jer je Portugalac znao da on neće biti taj koji će kući poneti pehar.

ODREKAO SE SRBIJE, PROMENIO REPREZENTACIJU, A SADA JE ZVEZDA MILANA! Ko je veliki talenat "rosonera" koji je izdao "orlove"? (FOTO)

Međutim, ni tu čak nije kraj njegovim problemima jer iako se on fizički nije pojavio na ceremoniji, bio je prisutan njegov lik, tačnije naslovnica "Vaniti Faira" od pre nekoliko godina kada je pozirao u donjem vešu u društvu Didijea Drogbe.

Portugalski fudbaler nikada nije doživeo ovakvu sramotu, bukvalno mu se cela planeta smeje zbog kadrova sa dodele Zlatne lopte, a šta tek pričati o fudbalerima koji nisu mogli da izdrže tokom proslave, pa su prasnuli u smeh.

Podsetimo, nagradu je po sedmi put u karijeri osvojio Lionel Mesi, dok je drugo mesto pripalo Robertu Levandovskom, a treće Žoržinju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pedja. A

02.12.2021 20:41

Ne vidim sta je tu smesno, mozete samo da mu pozavidite na karijeri i izgledu, i takodje na zalaganju u njegovim godima. Covek je legenda fudbala i ja ne znam kome je ovo u interesu da pljuje po njemu. Care kapa dole i tebi i Mesiju ali ove godine loptu je zasluzio Slah, ili Leva.