TEŠKI DAN ZA RONALDA! "Orlovi" ga "načeli", Zlatna lopta dovela do ludila, a sada je uhvaćen u MASNOJ LAŽI!
EPA/ Neil Hall

Prvi čovek Frans fudbala Paskal Fere, obelodanio je da mu je Kristijano Ronaldo rekao ima ambiciju da po završetku karijere ima više Zlatnih lopti od Mesija. Te njegove reči naljutile su Kristijana i odmah je usledio odgovor.

- Najveća ambicija u mojoj karijere je osvajanje nacionalnih i internacionalnih titula za klubove koje predstavljam kao i za moju zemlju. Najveća ambicija mi je da budem uzor svima koji su ili koji žele da budu profesionalni fudbalera. Najveća ambicije je da svoje ime ostavim zlatnim slovima ispisanim u istoriji fudbala. Završavam, moj fokus je na narednoj utakmici Mančester junajteda i svemu što možemo da osvojimo ove sezone. Ostalo? Ostalo je samo ostalo - napisao je Ronaldo na društvenim mrežama.

PONIŽENJE ZA SVA VREMENA! Portugalci hteli da isprovociraju Srbiju pominanjem tzv. Kosova, a onda su dobili odgovor koji ih je POSRAMIO! (FOTO)

Sve bi to bilo lepo da sjajni as nije uhvaćen u laži. Pojavio se video snimak iz 2019. godine koji demantuje Portugalca. U opširnom intervjuu Pirsu Morganu Ronaldo, koji ima pet Zlatnih lopti, dok ih Mesi sada ima sedam, govori potpuno drugačije.

 

 

- Voleo bih da imam najviše Zlatnih lopti u istoriji fudbala na primer. Voleo bih to i mislim da to i zaslužujem. Mesi je sjajan momak i fudbaler, ali mislim da moram imati šest, sedam ili osam Zlatnih lopti, svakako više od njega. Mi nismo prijatelji, ali delimo fudbalsku pozornicu već 15 godina. Imam dobar odnos sa njim i znam da me on gura da budem najbolji igrač, a isto tako i ja njega. On je najbolji igrač protiv kojeg sam ikada igrao, to je sigurno - rekao je tada Ronaldo.

SVE JE LAŽ! Ronaldo besan kao ris pred dodelu Zlatne lopte, Portugalac nije birao reči!

Kristijano je opet slagao, ponovo je pokušao sebe da predstavi u boljem svetlu, ali... Potpuno je zaboravio na svoje reči i sada je ispao smešan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading