SVE JE LAŽ!  Ronaldo besan kao ris pred dodelu Zlatne lopte,  Portugalac nije birao reči!
EPA/ Neil Hall

Portugalac svakako nije favorit za čuveno priznanje, ali smatra da nije ni zaslužio da se u javnosti stvara  slika kako je egomanijak.

To je referenca na izjavu glavnog urednika "Frans fudbala"  Paskala Ferea koji je rekao da je Ronaldova najveća ambicija da do kraja karijere da pretekne Lionela Mesija po broju Zlatnih lopti.

Argentinac ima jednu više, Ronaldo je sada prokomentarisao izjavu Paskala Ferea.

- Današnji izbor objašnjava prošlonedeljne izjave Paskala Feree, kad je rekao da je ubeđen da je moj jedini cilj da završim karijeru sa više Zlatnih lopti nego Lionel Mesi. Paskal Fere je lagao, koristio moje ime da promoviše sebe i magazin za koji radi. Neprihvatljivo je da osoba odgovoran za dodelu tako prestižnog priznanja može da laže na taj način, njegove reči su čisto nepoštovanje osobe koja je uvek cenila Frans fudbal i izbor za Zlatnu loptu - besan je Kristijano u poruci objavljenoj na Instagramu.

U Pariz nije došao, a istakao je da su razlozi koji su plasirani u medije nisu istiniti.

- Danas je Fere slagao ponovo, tako što je moje odsustvo sa ceremonije opravdao navodnim karantinom, koji inače ne postoji - rekao je on.

Portgalac dalje navodi da će se svakako oglasiti i česitati dobitinku.

- Uvek sam spreman da čestitam pobednicima, u duhu fer-pleja, jer se tim načelom vodim od početka karijere. To radim zato što nikad nisam bio ni protiv koga. Samo želim da pobedim za klub za koji igram i reprezentaciju države koju predstavljam. Pobeđujem i zbog sebe i onih koji me vole. A ne borim se protiv nekoga. Moja ambijcija je da osvajam titule na klupskom i reprezentativnom nivou. Najveća ambicija u karijeri mi je da budem dobar primer svima koji žele profesionalno da se bave fudbalom. I da jednog dana moje ime zlatnim slovima bude upisano u istoriju fudbala - rekao je on.

https://www.facebook.com/alosportske

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
dzovani

29.11.2021 22:20

Sve je namestaljka, po mom misljenju bi trebao Ronaldo da pobedi a ne mesi.