NOVA HAPŠENJA ZBOG MAMIĆA! Priveden sudija koji je optužen za mito od 400.000 evra!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nakon izjave nekada prvog čoveka FK Danama Zdravka Mamića o potkupljivanju u hrvatskom fudbalu uhapšen je jedan sudija.

Sve je krenulo od optužbi Mamića, a u sredu je došlo do novog hapšenja. Sudija suda u Osijeku Zvonko Vekić i njegova prijateljica Nataša Sekulić lišeni su slobode.

Iako je Vekić drugi put priveden ove godine, njegovi advokati tvrde da ne znaju zbog čega se to događa. Njega je policija privela i u junu zajedno sa sudijama Antom Kvesićem i Darkom Krušlinom.

Tome je prethodila pres konferencija Zdravka Mamića koji je otkrio da je potkupljivao sudije, optuživši Vekića za primanje mita u vrednosti od 400.000 evra.

NOVA HAPŠENJA ZBOG MAMIĆA! Priveden sudija koji je optužen za mito od 400.000 evra!

Printscreen You tube

 

On je govorio o tome da je poklanjao novac, satove i skupa putovanja sudijama koji su ga reketirali. Mamić se na to odlučio kada je i sam osuđen u Hrvatskoj, a zbog svoje pravosnažne presude trenutno se nalazi u Bosni i Hercegovini, koja ne izručuje Hrvatskoj.

Mamić je izrazio nadu da neki sudija nekog višeg suda neće večeras u Dnevniku istupiti javno i reći da je to normalna delatnost.

- Nadam se da je i sudije Ustavnog suda i svih viših sudova barem malo sramota kakve kriminalce u svojim redovima brane, ali polako, činjenica da me niko od njih nije tužio za sve što sam izneo u javnost govori dovoljno za sebe. Istina i vreme su na mojoj strani - napisao je između ostalog Mamić na svom fejsbuk nalogu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading