HIT SCENA IZ REGIONA! Komentatoru nije bilo jasno koga su devojke došle da gledaju: Jedan se oženio, drugi voli žene... (VIDEO)
Foto: Twitter/printscreen

Ko bi rekao da će utakmica šestog kola futsal lige u Bosni i Hercegovini biti tako zanimljiva. Da duel Sarajeva i Salinesa (5:1) obiđe čitav region pobrinuo se komentator ovog duela.

OBRUKAO SE ZA SVA VREMENA! Švajcarac je mogao da postane heroj i utišao "Nou Kamp" u 94. minutu, ali se onda ovo desilo! (VIDEO)

BIO JE MILJENIK "DELIJA", GLUMIO GOLMANA ZVEZDE, PA OTIŠAO U DINAMO IZ ZAGREBA! Gde je nestao najniži štoper kog je "Marakana" videla? (VIDEO)

Kada je video da u salu ulazi nekoliko devojaka kako bi gledale utakmicu odlučio je da zabavi široki auditorijum svojim komentarima.

– I neke devojke dolaze na ove utakmice, samo ne znam koga bi u ovoj ekipi mogle gledati. Ovaj se oženio, Ibro samo što nije, dok za Jokića ne znam uopšte da li ima devojku. Anđa je oženjen, Sipa svakako ne voli devojke, tako bar kaže. Stvarno ne znam koga bi ove devojke što su sele ispred mene mogle da gledaju, mene sigurno neće - ispalio je urnebesni komentar.

Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pera

24.11.2021 10:12

Jel se Osman zove, zaboravio sam mu ime:)