STRAŠAN SKANDAL POTRESAO "SUPERORLOVE" Isplivao šokantan razlog zbog koga Nigerijci žele Krstajića na klupi
Foto: ALO/Marko Metlaš

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da čelnici FS Nigerije žele da dovedu Mladena Krstajića za selektora. Svi su bili iznenađeni zašto bi "superorlovi" dobili novog stručnjaka, kad je Gernot Ror doveo ekipu na korak od plasmana na Mondijal u Kataru. 

Ispostavilo se da je problem mnogo veći od poraza kod kuće od autsajdera, Centralnoafričke Republike, koji srećom nije uticao na plasman u doigravanje za Katar. 

Trojica reprezentativaca Nigerije, Iheanačo, Avazijem i Omeruo su organizovali orgije pred meč protiv Zelenortskih Ostrva, a haos je nastao kad je sve procurilo u javnost. 

 

 

Čelnici FS Nigerije su želeli da sva trojica budu izbačeni iz držaavnog tima, ali je na njihovo ogromno iznenađenje nemački stručnjak to odbio. Podržao je prestupnike i to je razočaralo vodeće ljude FS Nigerije koji su odmah počeli da mu traže naslednika, a trenutno je u prvi plan izbio Mladen Krstajić, koji ima iza sebe iskustvo rada na Mondijalu sa reprezentacijom Srbije. Ostaje da se vidi kako će se i da li će se čelnici FS Nigerije rastati sa Rorom, jer je to prvi uslov da uopšte dođe do pregovora sa Krstajićem, koji je od nedavno slobodan jer se rastao sa čelnicima TSC. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading