PUKLA VEZA, BUKNULA STRAST Gundogan ljubi devojku koju prate i SRPSKE MANEKENKE!
Profimedia

 

Ilkaj Gundogan (31), Turčin rođen u Gelzenkirhenu, smatra se jednim od najboljih veznih igrača svoje generacije. Ne brani boje zemlje predaka već „elfa“. Igrom je impresionirao navijače „građana“, selekcije Nemačke, a izgledom, i još nečim, lepu menekenku Saru Arfaui (26).

 

 

Gundogan je bio pred brakom sa Silom Šahin (35), a onda se u njegovom životu, početkom 2021. godine, pojavila Sara. Ljubavni život uspeli su da drže u tajnosti do jula. Par je vezu obelodanio najpre na Sarinom Instagramu, a zatim je Gundogan objavio slatki snimak koji je potvrdio da su skladan par.

 

 

Sara je poznata manekenka i TV voditeljka na RAI1. Popularnost je stekla u osmoj sezoni TV emisije „Prinčevi i princeze“. Pojavila se na naslovnim stranama mnogih poznatih časopisa, a snimila je i nekoliko fotografija za različite brendove. Rođena u Nici i po nacionalnosti je Francuskinja, ali živi u Montebelunu kraj Venecije, pa ima i italijanski pasoš.

Skladan paketić

Sara je visoka 166 centimetara, ima oko 55 kilograma, tamnu kosu i plave oči. Izvršila je nekoliko kozmetičkih zahvata na usnama i jagodicama. U dobroj je formi i brine o telu na radost ogromnog broja pratilaca na Instagramu, gde daje podršku Gundoganu, a često se slika i na zanimljivim destinacijama.

 

 

Njeno poreklo mnoge intrigira jer ne voli da deli bilo kakve informacije o roditeljima. Nije poznato ko su joj majka i otac, ne zna se ima li braću i sestre... Jedino je poznato da se porodica preselila u Italiju kada je bila veoma mala.

 

 

Nema informacija ni o njenom obrazovanju. Da li je upisala fakultet ili je odlučila da nastavi karijeru u industriji modelinga?

 

 

Na Instagramu Saru prate i dve poznate srpske manekenke, Mina Milutinović, supruga košarkaša Nemanje Nedovića, i Jovana Đorđević, supruga fudbalera Filipa Đorđevića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading