STOJKOVIĆ GODINAMA NIJE MOGAO DA UĐE U SRBIJU! Hteli da uhapse Piksija, sada je otkriveno i zašto!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Dragan Stojković Piksi trebalo je da bude uhapšen 2011, iz osvete što u vreme kada je bio na čelu FK Crvena zvezda, 2005. i 2006. nije dozvolio da se poruši deo sportskog kompleksa tadašnje "Marakane"!

Iza plana da se uhapsi sadašnji selektor fudbalske reprezentacije, kako kažu dobro upućeni sagovornici "Srpskog telegrafa", stajali su biznismen Miroslav Mišković, vlasnik "Delta holdinga", i tadašnja vlast, na čijem je čelu, kao predsednik države, bio Boris Tadić.

NE ŽELI VIŠE NIŠTA DA KRIJE Piksi gostovao na RTS-u i javno otkrio veliku tajnu iz Lisabona, ali i sa starta kvalifikacija

- Piksi tokom svog mandata nije dozvolio ono što su neki naumili. A kad kažem neki, da ne bude zabune, mislim na tada najmoćnijeg srpskog tajkuna Miškovića i žutu vlast, s kojom je blisko sarađivao. Zbog toga se Stojković nekoliko godina kasnije našao na meti. Postojao je plan da mu napakuju aferu, da ga lažno optužbe da je navodno prisvojio više od 600.000 evra od nekog transfera, što je čista nebuloza, i da ga zbog toga uhapse. Zato dugo uopšte nije smeo da dođe u Srbiju - priča sagovornik "Srpskog telegrafa".

STOJKOVIĆ GODINAMA NIJE MOGAO DA UĐE U SRBIJU! Hteli da uhapse Piksija, sada je otkriveno i zašto!

EPA

 

 

Novinar Milomir Marić ima jasnu poruku za sve.

- Cela zemlja sad slavi Piksija, a mi znamo da je posle hapšenja Džajića sledeći za hapšenje bio Piksi, nije u redu da sada ponavljamo šta je bilo. On godinama nije smeo da dođe u zemlju, pretilo mu je hapšenje. Iza toga stoje tajkuni kojima se zamerio, kojima nije dao da sruše Zvezdin stadion, da tamo gde je pomoćni teren, gde treniraju igrači, naprave solitere, tržne centre... Uhapsili su Džajića u direktnom prenosu, tako su hteli da uhapse i Piksija - jasan je Marić.

U JEDNOJ JE UČESTVOVAO I PIKSI Predstavljamo Vam sedam najvećih pobeda reprezentacije svih vremena (VIDEO)

Advokat Svetozar Vujačić, Džajićev kum je potpuno jasan.

-  Iza tih hapšenja krila se prava namera žute stranke, oni su insistirali i sve uradili da se uhapse Džaja i ta ekipa, a nakon njega i Piksi. Bio sam kod Džaje u kući, stavili su mu lisice i skinuli ih odmah čim je ušao u maricu, to je bila predstava za narod. Sve je ukazivalo na političku nameštaljku, čija je žrtva bio i Piksi, koji je otišao iz zemlje i dugo se nije vraćao, a u to je bio uključen Mišković - objašnjava Vujačić za "Srpski telegraf".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading