OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA! Piksi otkrio šta je rekao Mitroviću i objasnio zbog čega ga je ostavio na klupi! (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbalska reprezentacija Srbije se direktno plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru pošto je u Lisabonu pobeđen Portugal sa 2:1, a gol odluke dao je Aleksandar Mitrović u 90. minutu, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu. 

Piksi je upitan da li se popularnom Mitru sve vratilo, što je svakako i zaslužio.

- Meni je drago zbog njega. Mogu da zamislim kako se osećao posle Škotske. Sada je naplatio sve sa debelom kamatom. Kako on lično, tako i cela Srbija. Kada radite pošteno i imate taj odnos prema igri, dresu, državnom grbu...Onda je sve lakše i sve moguće - rekao je Piksi za "FSS".

OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA! Piksi otkrio šta je rekao Mitroviću i objasnio zbog čega ga je ostavio na klupi! (VIDEO)

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Stojković je objasnio kada je rekao Mitroviću da počinje sa klupe?

- Na dan utakmice pre ručka imali smo šetnju u parku pored hotela. Kada smo se vraćali rekao sam mu nešto što mislim da je on prihvatio, iako je rekao da može, da je spreman... Rekao sam mu da u toj formaciji, bolje će biti da ovako počne utakmicu. I rekao sam mu da je prvo poluvreme potpuno nebitno i da nerešava ništa. Da će se u drugom sve rešiti i da mi on bude spreman za drugo poluvreme jer ćemo tu overiti vizu za Katar. Neko od igrača bi se ljutio što ne igram, što me ne stavlja... Ali ta komunkacija sa njim i svim drugim igračima je na zaista visokom nivou, oni mi veruju - objasnio je selektor Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading