• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2021

16:47

AUUU! NJUKASL DOVODI ZVEZDU REALA!!? Spremno 5 transfer BOMBI za januar!

Reuters

Fudbal

AUUU! NJUKASL DOVODI ZVEZDU REALA!!? Spremno 5 transfer BOMBI za januar!

Podeli vest

Fudbalski klub Njukasl, dobio je pre oko mesec dana nove vlasnike. Saudijski princ je preuzeo klub sa Sent Džejms parka i rešio da ga lansira u vrh evropskog fudbala

Po dolasku princa Muhameda bin Salamana, znajući njegovu finansijsku moć, Njukasl je postao zanimljiv mnogim svetskim zvezdama. A za januarski prelazni rok, Njukasl je odredio pet želja! 

Fudbalski prelazni rok je uvek zanimljiv u svetu fudbala i uvek se očekuje neka transfera bomba. Njukasl je rešio da izađe na tržište i proba da dovede neke igrače koji spadaju u krem evropskog fudbala. 

Prva i najveća želja kluba je vezista Real Madrida - Toni Kros! Nemac je više puta istakao kako bi voleo da karijeru završi u Madridu, ali Real je poznat kao klub koji ne nudi velike ugovore igračima koji su zagazili u četvrtu deceniju života. Ugovor mu traje do 2023. tako da će imati prostora za pregovore, a i sama Premijer liga mogla bi da bude primamljiva za igrača. 

Foto: reuters

Kros u dresu reprezentacije

Drugi na listi je Krosov saigrač iz reprezentacije, Nikolas Zile, štoper Bajerna nije zadovoljan trenutnim ugovorom u Minhenu i još uvek nije potpisao novi, pa verovatno neće ostati imun na ponudu ''Svraka''. Sa njim u paru mogao bi da igra i Tajron Mings koji nije u dobrim odnosima sa upravom Aston Vile pa bi ga se oni rado rešili. 

Za sam kraj, tu je i paket iz Mančester Junajteda, Doni van de Bek i Džesi Lingard! Dvojac Junajteda nije se naigrao fudbala ove sezone, imaju epizodne uloge u ekipi i mogao bi da im se svidi projekat Njukasla. 

Foto: Reuters

Džesi Lingard

Para ima, a videćemo da li će Edi Hau uspeti da napravi ekipu po svom ukusu, koja će moći da se umeša u borbu za sam vrh Premijer lige. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Niko neće milione princa Bin S

pre 2 godine

Pa ko će da vodi te zvezde koje vi dovedoste u Njukasl?Ko radi ima pravo na grešku.Da li to važi za svakog ili samo za novinare?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija