PRE 14 GODINA DAVIO JE REPREZENTATIVCA SRBIJE! Portugalac se oglasio pred duel sa "orlovima", već je otpisao našu selekciju!
EPA

Prošlo je tačno 14 godina od duela Portugala i Srbije (1:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Selekcija "orlova" predvođena selektorom Havijerom Klementeom ostala je u tom ciklusu neporažena od favorizovog rivala u oba navrata.

DA LI JE MOGUĆE?! KLADIONICE PONIZILE SRBIJU! Da li znate kolike šanse daju "orlovima" u Lisabonu?

Međutim, nije ostvarila plasman na završno takmičenje, ali je jedna scena sa meča u Lisabonu ostala upamćena zauvek. Glavni akteri bili su naš reprezentativac Ivica Dragutinović i selektor Portugala Luis Filipe Skolari koji je pokušao tokom jedne rasprave da uhvati za vrat našeg defanzivca.

PRE 14 GODINA DAVIO JE REPREZENTATIVCA SRBIJE! Portugalac se oglasio pred duel sa

EPA

 

Sada se Skolari oglasio pred duel sa Srbijom i već otpisao "orlove".

NOVI PROBLEM ZA PIKSIJA! Selektor Srbije potvrdio: Još jedan igrač ne ide u Portugal!

- Ne sumnjam da će Kristijano biti na Svetskom prvenstvu i da će biti još bolji, da će davati golove i donositi radost svim Portugalcima koji to zaslužuju- Kada počne Svetsko prvenstvo imaće 37 godina i devet meseci, biće prisutan i veoma dobar - rekao je Skolari i dodao:

- Verujem da će se kvalifikovati, ali sumnjam da će biti kandidat za titulu. Postoji četiri ili pet zemalja koje će verovatno imati drugačije tehničke uslove i bolje timove.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading