BUJICA EMOCIJA NA KOMEMORACIJI! Dres Crvene zvezde i potresan govor legende crveno-belih na oproštaju od Marinka Rokvića! (FOTO)
Foto: Estock

 

Marinko Rokvić je bio veliki navijač Crvene zvezde i to nikada nije skrivao. Zato i ne čudi što se među mnogobrojnim prijateljima pojavilo i nekoliko bivših fudbalera crveno-belih.

NAJTUŽNIJI TRENUTAK Sinovi se od Marinka oprostili Šabanovom pesmom! Nikola i Marko zapevali na komemoraciji, njihova majka naglas plakala! (VIDEO)

Dragan Džajić i Boško Đurovski održali su kratke govore koji su rasplakali sve okupljene, a na kraju je trener Grafičara ostavio dres Zvezde pored slike sa likom Marinka Rokvića.

BEKUTA PLAKALA TOKOM GOVORA ZA MARINKA U ovom rudniku gde se svi isprljaju, on je izašao čistog obraza! (VIDEO)

- Ima jedna anegdota gde se pokazuje koliko si bio veliki čovek, ljudska gromada. To je bilo posle tvog koncerta u Sava centru, gde sam imao čast da budem u prvom redu. Posle koncerta smo sa tvojom porodicom otišli u kafanu, gde si u cik zore zamolio sinove Nikolu i Marka da otpevaju jednu pesmu, koja nije bila tvoja, mogao si da pevaš milion tvojih pesama, ti si dragi moj druže pokazao svoju veličinu, da nisi sujetan, da nemaš kompleksa, zamolio si da otpevaju pesmu Šabana Šaulića "Tamo iza onih brda", jer si se setio svoje majke i svog oca - rekao je Boško Đurovski, nakon čega su mu se pridružili Marinkovi sinovi, Marko i Nikola, koji su se uz suze oprostili od Marinka Rokvića.

BUJICA EMOCIJA NA KOMEMORACIJI! Dres Crvene zvezde i potresan govor legende crveno-belih na oproštaju od Marinka Rokvića! (FOTO)

Foto: Alo.rs

 

Marinko Rokvić je rođen 27. januara 1954. godine u Bosanskom Petrovcu, a osim interesovanja za muziku koje je pokazivao od malih nogu, uvek je imao pasiju prema fudbalu. Preciznije - prema Crvenoj zvezdi, o kojoj je uvek govorio u superlativima i nikada nije zaobilazio priliku da pokaže koliko je privržen crveno-beloj boji.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading