POLA EVROPE HOĆE SRBINA! Ponude samo stižu, ali Vlahović sanja jedan, i to zabranjeni san!
EPA-EFE/Claudio Giovannini

Išao je korak po korak, bio strpljiv, marljivo radio i došlo je do eksplozije! Naš mladi napadač postao je igrač kojeg žele svi!

Fjorentina je tvrd pregovarač, ali kako Dušan nije hteo da potpiše novi ugovor "ljubičastima" su ruke vezane. Prodaje je neminovna.

Pozivi stižu sa svih strana, a kako "Alo!" saznaje iz izvora bliskog igraču, Vlahović prednost daje jednom klubu! I to baš onom u koji mu je "zabranjeno" da pređe - Juventus! 

SLUČAJ VLAHOVIĆ I NOVI PREOKRET! Srbin i Fjorentina igraju igrice, ko će na kraju popustiti?

Dušan i njegovi zastupnici smatraju da bi za samog igrača najbolje bilo da ostane u Italiji. Liga mu odgovara, ali... Ako ne slome Fjorentinu, ili stigne neka još jača ponuda, Srbin neće imati problem da promeni planove. Trenutna cena je oko 80 miliona evra!

Neće u Arsenal!

Kao bomba je odjeknula vest da Arsenal hoće Vlahovića! Tim iz Londona krenuo je jako, ipak, hladan tuš je stigao brzo. Navodno je bivši igrač Partizana odbio svaku mogućnost da postane deo ovog tima.

Vlahović postao mamac za trenere!

Antonio Konte je novi menadžer Totenhem! Navodno je uprava ovog kluba Italijana dovela uz obećanje da će Vlahović biti primarna meta i da će uspeti da ga dovedu u ovaj tim. Ovako nešto se ne dešva često, a ostaje da se vidi kakve su šanse da se Konteove želja ostvari.

FIRENCA NE MOŽE BEZ "ORLOVA" Vlahović odlazi, zna se i gde, a novi Srbin dolazi među "ljubičaste" (FOTO)

Ko sve hoće Vlahovića?

Spisak timova je više nego dug. Prvi je u priči bio Atletiko Madrid, pa se šuškalo o Dortmundu, Junajtedu, Sitiju, da bi na kraju krenula priča oko Arsenala, Totenhema i klub na pol- poziciji Juventusa.

Dušan i Pogba za napad na Ligu šampiona!

San čelnika Juventusa je da u svoje redove dovedu Pogbu iz Mančester junajteda i Vlahovića! Da li će krenuti u napad na zimu ili će čekati leto ostaje da se vidi. Jedno je sigurno sa ovim igračima Juve bio mogao da napravi mnogo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading