TRENER RADNIČKOG 1923 ZADOVOLJAN Navijači traže ostavke
Foto: Aleksandar Đorđević

Međutim, i posle šestog uzastopnog poraza u našem elitnom fudbalskom takmičenju, od Mladosti iz Lučana (1:2) Vladimir Radenković, trener kragujevačkog tima, gaji optimizam:

- Možda će zvučati čudno ovo što kažem, ali ja sam izuzetno ponosan željom, htenjem i pristupom igrača Radničkog na utakmici. Mislim da smo se u jednoj, po mom mišljenju, izjednačenoj utakmici, pokazali kao dobar takmac izuzetno kvalitetnoj ekipi Mladosti. Svestan sam trenutne situacije u kojoj se nalazimo, ali mislim da uz izvesne korekcije u igri možemo da prekinemo ovaj niz negativnih rezultata. Predstojeća pauza dobro će doći igračima da malo odmore glave i uđu u pravi ritam.

HAOS U NAJAVI! Zvezdi UEFA oduzima bodove?!

Posle šesnaestog kola, Radnički sa 14 bodova zauzima četrnaesto mesto na tabeli, a ispod njega su samo Metalac iz Gornjeg Milanovca sa bodom manje i Novi Pazar sa četiri boda zaostatka.

NAVIJAČI SRBIJE U TRANSU! Neka se plaši Portugal - Piksijeve reči odzvanjaju planetom!

Žto je razlog, da za razliku od trenera Radenkovića, kragujevački ljubitelji fudbala nisu zadovoljni. Više su očekivali od svog kluba, pogotovo posle dobrog starta. To nezadovoljstvo primetno je u pojedinim lokalnim medijima, ali i na zvaničnoj Fejsbuk stranici Radničkog 1923, na kojoj u komentarima navijači traže ostavke, a najčešće trenera Vladimira Radenkovića i sportskog direktora Slavka Perovića. Da li Uprava ima strpljenja i veruje u poboljšanje situacije, ostaje da se vidi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading