SAD JE SVE JASNO Srbija može direktno na Mondijal i bodom u Lisabonu, ali samo ako se pre toga ispuni jedan skoro pa nemoguć uslov
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Srbija do kraja kvalifikacija za Mondijal u Kataru ima samo jedan meč, u Portugalu, u kom će najverovatnije morati da pobedi ukoliko želi da izbegne komplikovan baraž.

Za razliku od "orlova", "selesao" ima još dva meča do kraja, jer će u četvrtak gostovati Irskoj u Dablinu. Portugal ima bod manje od Srbije trenutno, a čak i da odigra nerešeno u Dablinu, biće mu dovoljan bod protiv Srbije u nedelju jer ima bolju gol razliku za četiri gola. 

Jedini način da Srbiji bude dovoljan i bod u Lisabonu za katarsku vizu je da se u četvrtak desi ogromno čudo pa da Irska savlada Kristijana Ronalda i saigrače, što bi bilo možda i veće iznenađenje od pobede Šerifa nad Realom. 

Najrealnije je da će "orlovi" morati da napadnu Portugalce u nedelju i pojure pobedu, koja bi izvesno imala status najveće u deceniji, jer je poslednju veliku selekciju Srbija pobedila 2010. kad je na SP u Južnoj Africi savladala Nemačku. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading