DELIJE SU GA OBOŽAVALE Bio je kapiten Zvezde, davao je spektakularne golove, a nedavno je šokirao javnost kad se saznalo čime se sad bavi (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Navijači Crvene zvezde stariji od 30 godina ga itekako pamte. Dejan Milovanović je bio i kapiten Zvezde, predvodnik jedne sjajne generacije, koja je Zvezdei donela i trofeje i evropske radosti. 

 

Milovanović je bio član talentovane generacije "1984" i prvi je iz te grupe igrača koji je ušao u prvi tim. Sa 17 godina prvi put je zaigrao za Crvenu zvezdu, davnog 17. novembra 2001. godine, kad je u gradskom derbiju Zvezda odnela pobedu nad Zemunom – 2:0.

Sin Đorđa Milovanovića, takođe legende Zvezde, postizao je često spektakularne golove sa distance. Sa Zvezdom je osvojio tri titule prvaka države, kao i tri Kupa.

Milovanović je posle sedam godina provedenih u crveno-belom dresu, karijeru nastavio u francuskom Lensu da bi potom godinu dana ponovo proveo u Beogradu gde je bio na pozajmici u timu iz Ljutice Bogdana.

Dve godine je proveo u Panioniosu, a sezonu 2013/2014 proveo je u Voždovcu, gde je završio karijeru. Po okončanju karijere jedno vreme je bio reprezentativac Srbije u fudbalu na pesku.  U nedavnom intervjuu za jedan srpski medij rekao je da je trenutno van fudbala. 

- Najviše vremena provodim sa porodicom. Uživam. Našli ste me upravo kad sam odveo decu u školu - rekao je 37-godišnji Milovanović. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading