IZRAELAC JE PRELOMIO MEČ Natho srušio Metalac, pa rekao ključnu stvar koja će rešiti pitanje šampiona Srbije
FK Partizan

Partizan je protiv Metalca zabeležio trinaesti trijumf u četrnaest ovosezonskih mečeva i tako nastavio da grabi ka osvajanju titule koja se u Humskoj čeka četiri godine. Drugi i treći gol za crno-bele postigao je Bibars Natho, koji je u poluvremenu zamenio Kvinsija Meniga.

- Postigao sam dva gola, ali ono što je najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo. Biće sve teže i teže, ali moramo da budemo koncentrisani na sebe, da se držimo zajedno, kao danas, i da pobeđujemo u utakmicama i kada ide teško - rekao je Izraelac.

Osvrnuo se Natho i na razliku u prvom i drugom delu igre po pitanju prilika u kojima je njegov tim ugrožavao mrežu protivnika:

- U drugom poluvremenu smo stvarali više šansi. Posle trećeg gola mogli smo da postignemo još jedan ili dva pogotka, ali svakako je najvažnije da smo pobedili i da smo i dalje na prvom mestu.

Iako Partizan ima bodovnu prednost neophodnu za čuvanje prvog mesta, Natho ističe da borbu nastavljaju jednakim žarom:

- Imamo 8 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani tim, (uz utakmicu više-prim.aut.) želimo da nastavimo još bolje i da ostanemo na prvom mestu. Koncentrišemo se samo na sebe jer znamo da, ako nastavimo dobro da igramo, niko neće moći da nas pobedi.

Borba za titulu nastavlja se već u nedelju, kad će crno-beli dočekati Čukarički.

- Još od prve utakmice u sezoni igramo na svaka 3-4 dana. To je naš posao. Imamo veliki tim sa 25 igrača, možemo da ih rotiramo. Svako ko igra se mora boriti za bodove, moramo umeti da igramo i u Evropi i u ligi - zaključio je kapiten reprezentacije Izraela.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading