Kino navijao za Zvezdu
Foto: Promo/Foto: FSS

Jedan od saradnika selektora Dragana Stojkovića, trener u našem timu Srbije Kacušito Kinoši, iskoristio je pauzu između oktobarskih i novembarskih utakmica nacionalnog tima da otputuje najpre u Amsterdam je gost Ajaksa i kapitena reprezentacije Srbije Dušana Tadića, a zatim i u Italiju.

- Zaista sam impresioniran načinom kako je Ajaks organizovan i koliko je Dušan važan deo kompletnog sistema kluba iz Amsterdama. Tadić je vrhunski profesionalac, potpuno je posvećen, kod njega se vidi ogromna želja za pobedom i uspehom. Kako u klubu tako i u reprezentaciji. Drago mi je što imam priliku da radim sa njim i hvala Ajaksu na gostoprimstvu i prilici da danas gledam veliki derbi holandskog fudbala, duel između Ajaksa i  PSV – a. U ponedeljak odlazim u Rim gde ću se videti sa našim reprezentativcima iz Lacija i Fjorentine koji igraju u sredu meč italijanskog šampionata - rekao je Kinoši.

Reprezentacija Srbije 7. novembra počinje pripreme za utakmicu protiv Portugala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koja se igra 14. oktobra u Lisabonu. Tri dana ranije sledi prijateljski meč protiv Katara u Beogradu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading