NAJMOĆNIJA ŽENA U SVETU FUDBALA! Šutnula je princa, a sada je na čelu kluba od kog se mnogo očekuje!
Tanjug/Ao

Ona je sa svojom kompanijom "Pi-Si-Pi Kepital Partners" uspela iz trećeg pokušaja da kupi Njukasl, pošto su 2018. i 2020. godine nisu uspeli to da realizuju.

- Idemo na tržište da tražimo svetski poznate igrače, ali je za sve to neophodna prava infrastruktura, trening centar, prateći objekti. Fantastični igrači zahtevaju adekvatna mesta za treninge, ovo je dugogočna investicija i neophodno je vreme - rekla je Amanda posle preuzimanja kluba.

Detalji iz privatnog života ove dame su veoma zanimljivi. Naime, Amanda je 2003. godine mogla da postane deo kraljevske porodice.

EPA/Peter Powell

 

 

Prema pisanju britanske štampe, ona je oko dve godine bila u vezi sa princom Endrjuom ko je bio spreman da je zaprosi.

Prema navodima medija, on je bio spreman da je zaprosi, ali Amanda je ipak prekinula vezu.

- Endju je divna osoba zaista, ali da sam se udala za njega izgubila bih svoju samostalnost - rekla je ona jednom prilikom.

Amanda se 2011. godine udala za iranskog biznismena Mehrdaada Goduzija.

Tada je saznala da boluje od neizlečive bolesti - Hantingtonove. To je bolest koja uzrokuje nagle promene raspoloženja, nekontrolisane pokrete tela, demenciju... Bolest je nasledila od majke Lin.

Zbog toga je jedno vreme izbegavala brak, ali njen partner je bio uporan.

- Imam najstrpljivijeg muža na svetu. nisam želela da se venčamo kada sam saznala za bolest, ali je on rekao da ga nije briga i da će pronaći najbolju moguću medicinsku pomoć. Mnogo ga volim - rekla je Amanda tada.

EPA/Peter Powell

 

 

Iako je bolest neizlečiva ona je spremna i na šalu po tom pitanju.

- Dobra stvar je što mi ne treba kalkulator. Ljudi iz 'Barklej' banke su bili šokirani što sam uspevala komplikovane finansijske modele da računam u glavi. Mislila sam da sam jednostavno dobra sa brojkama. Ispostavilo se da sam samo bolesna - dodala je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari (0)

Loading