HEROJI Otkriveno ko je spasio život navijaču (FOTO, VIDEO)
EPA-EFE/PETER POWELL

Na utakmici Njukasl - Totenhem (2:3) krajem prvog poluvremena pri rezultatu 1:2 pozlilo je navijaču.

Na terenu je prvi reagovao igrač Pevaca Serhio Reguilon, Španac je video da se na tribini dešava nešto čudno, shvatio je da je navijaču pozlilo, otrčao je do sudije i rekao mu da prekine meč i pozove lekare.

Sudija ga je poslušao, to je na kraju spasilo život navijaču Njukasla.

HEROJI Otkriveno ko je spasio život navijaču (FOTO, VIDEO)

EPA-EFE/PETER POWELL

 

Drugi igrač tima iz Londona otrčao je do svojih klupskih lekara i rekao im da ponesu defibrilator, jer je situacija kritična.

- Video sam da navijač leži i trese se i bio sam veoma nervozan zbog toga. Otišao sam do sudije i rekao mu da zaustavi meč. Pogledali su šta se dešava i prekinuli su meč. Čuo sam da je navijač dobro i to je najvažnije. Navijače sam čuo da govore da se meč prekine i video sam šta se dešava i odmah sam otišao do sudije da se prekine meč i pošalje pomoć navijaču - još pod utiskom svega pričao je Reguilon posle meča.

 

 

Gostujući igrači su prvi reagovali na terenu, a junaci sa tribina su domaći navijači, dva doktora koji su došli da navijaju za Svrake, a usput su spasili jedan život.

Doktor Pričard i doktor Anderson su prvi pritrčali da pomognu i daju mu veštačko disanje, uradili su ključnu stvar dok nije došla lekarska ekipa.

Nakon što je stanje navijača stabilizovano prebačen je u bolnicu, a doktori koji su pritrčali da mu pomognu dobili su velike ovacije i čestitke na tribini.

 

 

Posle meča klub je saopštio da se pomenuti navijač nalazi u bolnici i da se oporavlja uz poruku da mu žele sve najbolje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading